Pianist HD

Pianist HD 20130801

Een professionele piano-app

Pianist HD is een uitgebreide piano-app voor Android. Goed geluid, veel mogelijkheden en een grote liedjesbibliotheek: dat zijn slechts enkele hoogtepunten van Pianist HD.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Veel aanpassingsmogelijkheden
  • Ook geschikt voor kinderen
  • Mogelijkheid tot opnemen
  • Importeren van MIDI-bestanden

TEGEN

  • Meer nummers zou leuk zijn

Excellent
9

Pianist HD is een uitgebreide piano-app voor Android. Goed geluid, veel mogelijkheden en een grote liedjesbibliotheek: dat zijn slechts enkele hoogtepunten van Pianist HD.

Alles wat je verwacht van een piano, en meer

De vele opties maken Pianist HD geschikt voor zowel mensen die al weten hoe ze moeten spelen als beginners. Pas het klavier aan, de grootte en het thema van de sleutels, gebruik notatie, etc.

Afhankelijk van je kennis, kies je de piano die het beste bij je past: je schakelt tussen enkele of dubbele keyboards en piano's voor praktijk of interpretatie.

Hiernaast heeft Pianist HD ook een selectie van andere instrumenten, zoals percussie en snaarinstrumenten. Deze schaf je aan via een in-app aankoop.

Er is een uitgebreide selectie van liedjes die je kunt leren spelen. Het leren van de liedjes doet denken aan spellen als Guitar Hero: er verschijnt een teken op de toets die je moet indrukken. Niet genoeg aan het aanbod van de app? Dan importeer je je eigen MIDI-bestanden.

Tot slot is het ook mogelijk om alles wat je speelt op te nemen, zodat je je voortgang terugluistert..

Antwoord op al je vragen

Pianist HD heeft een handige video tutorial, die je in een paar minuten leert hoe je de app gebruikt.

De customization opties, goede respons van de toetsen en een uitstekende geluidskwaliteit maken van Pianist HD een zeer complete app.

De songselectie is gevarieerd, maar kan uitgebreider. Maar met een aanbod van Beethoven tot ABBA, zit er voor iedereen wel iets tussen.

De definitieve piano-app, om te leren of te spelen

Of je nu net begint met pianospelen of al jaren achter het klavier zit, Pianist HD is geschikt voor iedereen die interesse heeft in het pianospel.

Deze flexibele app is misschien wel de beste piano voor Android.

Meeste downloads Multimedia voor android

Meer
Pianist HD

Download

Pianist HD 20130801

Beoordelingen about Pianist HD